Lene S. reference

Det har været en rigtig god oplevelse med en makeover med shopping vejledning med Liselotte en fantastisk selvforkælelses dag gennem magasinet mit SØNDAG. Liselotte sammenarbejder med en virkelig god frisør, som klippede mit hår i en perfekt frisure, som jeg er meget glad for og som bare passer til mig og mit hår. Jeg fik god vejledning til håret undervejs, derefter fik jeg lagt makeup – og fik gode råd til enkel og flot make-up, som er til at bruge i hverdagen herunder hvilke farver, der passer bedst til mig.
Liselotte tog herefter udgangspunkt i min person og mit liv / økonomi ud fra det udfyldte spørgeskema med valget af butik til at prøve tøj i, hvilket hun gjorde på en rigtig god måde, så den for mig lidt grænseoverskridende tøjprøvning blev til en rigtig god, afslappet, sjov og lærerig oplevelse.
Jeg ville gerne have en grundgarderobe, som jeg kunne mikse på kryds og tværs med farver og snit, der passede til mig – det løste Liselotte på allerbedste måde. Jeg fik købt en del tøj, som er helt rigtigt til mig og som jeg har lyst til at gå i, selvom det er andre farver og en anden stil end jeg plejer. Jeg blev nænsomt skubbet i en anden retning, så jeg kan helt klart anbefale Liselotte, oplevelsen har givet mig et personligt løft/skub.
Lene S.