Foredrag

Foredrag 1

Bliv din egen stylist – god stil til kvinder i alle aldre og størrelser

Foredraget tager udgangspunkt i Liselotte Thygesens bog af samme navn og guider dig trinvis, så du får alle værktøjerne og tipsene, til at blive din egen stylist.

 

Foredrag 2

Vil du ligne en million for få penge?

Hør hvordan du shopper mest optimalt så du undgår de dyre fejlkøb. Se hvordan du bruger tilbehør, holder styr på garderoben samt lærer hvordan du styler dit tøj og udnytter indholdet i garderoben bedst muligt. Det hele krydres selvfølgeligt med tips og råd undervejs. Varighed 1½ time. Kontakt mig for et tilbud.

Foredrag 3

Klædt på til opgaven

· Er du bevist om din fremtoning og påklædning?
· Hvilke signaler sender du og er det de signaler du ønsker at sende?
· Hvordan ”klæder” du dig bedst på til en jobsamtale?
· Øvelser undervejs
Oplægget krydres med tips og råd undervejs og fordrer at deltagerne har lyst til at engagere sig. Varighed: 2 timer. Kontakt mig for et tilbud.

”Nu skal endnu flere klædes på – HK gentager succesen”

“Ledige skal klædes ordenligt på til jobsamtalen – bogstavelig talt” fra Finans.dk d. 10. februar 2016

Foredrag 4

Mersalg med service

En praktisk værktøjskasse til butikker

Kunderne handler på nettet som aldrig før, og de fysiske butikker oplever benhård konkurrence. Men hvordan ruster man sig hertil, vinder kunderne tilbage i butikken og giver dem lyst til at komme igen og igen? Kom til et spændende foredrag og få konkrete tips og inspiration til, hvordan du kan give dine kunder både service, viden og en god oplevelse i din butik samtidig med, at du kan forøge dit salg. Du får bl.a. indblik i mænds og kvinders indkøbsmønster, mersalg med service, og hvordan du kan afholde et godt event. Alt sammen med udgangspunkt i foredragsholders erfaring fra tøjbranchen. Foredraget er særlig relevant for butikker og andre med interesse for service og mersalg via fysiske salgssteder. Varighed: 45 min. Kontakt mig for et tilbud.

Læs artiklen “Workshop før travl weekend” fra aoh.dk d. 31. marts 2016

StylingMersalg-FOR+BAGSIDE-1StylingMersalg-FOR+BAGSIDE-2

Billederne kan forstørres ved at klikke på dem